+31 (0)313 437 861 ( 9 - 21 uur )
Selecteer een pagina

Reviews

Laat uw beoording achter

Overige reviews

Erg blij mee!

Rated 5 out of 5
16/09/2022

Fantastische kleur, 100% biologisch en nog permanent ook. BIO VITAL HAARVERF heeft mij erg blij gemaakt! Tussendoor kant-en-klare tubes van Venita Henna Color en Herbal Time gebruik ik al zeker 10jaar met enorm veel plezier! Bedankt!

Petra

HENNA COLOR BALSEM Haarverf

Rated 5 out of 5
28/05/2019

Ik was écht blij verrast met dit product. Ik wist niet zo goed wat ik aan zou treffen. De henna zit in een tube en is een beetje olie-achtig. Je hoeft niets te mengen en je kan het direct gebruiken. Het heeft een prettige geur! Het stinkt totaal niet. Mijn haar was heel goed doorkambaar tijden het kleuren, waardoor de henna goed verspreid kon worden.

Ze hebben duidelijke waarschuwingen over evt. allergische reacties, dat vind ik goed.

Ik heb halflang en niet super dik haar, één tube henna was hierdoor (ruim) voldoende. Het resultaat mag er zeker zijn! Het heeft overal goed gepakt en heb gebruik gemaakt van de tip om plastic folie over mijn haren te doen. Na ongeveer 30 à 40 minuten heb ik het uitgespoeld.

Het was erg leuk om er een klein ingepakt cadeautje bij te krijgen! Heel attent: een kwastje om de henna uit te smeren en 2 fijne monstertjes met balsem/haar product. Ik wil de verzender hiervoor bedanken!

Michelle

HENNA COLOR BALSEM

Rated 5 out of 5
28/04/2019

Heb een zeer leuke ervaring met HENNA COLOR BALSEM opgedaan.

Van nature ben ik lichtbruin. Heb al verschillende kleuren uitgeprobeerd, die zelfs veel lichter zijn, dan mijn eigen kleur. Verrassend hebben ze elke keer mijn grijze haren gedekt en elke keer kreeg ik een nieuwe kleur, die na 6 weken werd uitgewassen, zodat ik weer een nieuwe look aan mijn haar kon geven. Aanbrengen is zeer makkelijk- net als een shampoo. Gewoon inhoud van een kant-en klare tube verf aanbrengen. Er zitten geen giftige stoffen en haarkleuring heeft een hele fijne geur. Ook Shampoo & Conditioner van merk HENNA COLOR zijn fantastisch!

X

HENNA COLOR MOUSSE Haarverf -TOP!

Rated 5 out of 5
20/04/2019

Dit is echt een top product! Ik wil niet meer anders. Mooie kleuren, goede dekking, mijn haren voelen zeer zacht en verzorgd na gebruik. De mousse is ook erg gemakkelijk in gebruik. En dan ook nog puur natuur! Kortom, wat wil je nog meer!

H.

HENNA COLOR MOUSSE Haarverf -TOP!

Rated 5 out of 5
20/04/2019

Dit is een geweldig product wil niet meer anders eindelijk kan ik mijn haren weer verven .

Ria Bolmer

Pin It on Pinterest

Share This